Appartement
Te koop

REEDS 3 APPARTEMENTEN VERKOCHT!

Dit moderne nieuwbouwproject bestaat uit 5 appartementen in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Gruitrode. In de buurt is er een supermarkt, sportmogelijkheden en een lagere school. Tevens zijn er in Gruitrode uitgestrekte velden en bossen waardoor de natuurmens er ook zeker zijn gading zal vinden.

Met zijn moderne architectuur en de duurzame afwerkingsgraad voldoet dit project aan de nieuwste normen op gebied van residentiële appartementsbouw.

Het project wordt met traditionele materialen opgetrokken en zal volledig voldoen aan de geldende energienormen. In elk appartement wordt een ventilatiesysteem C+ evo2 voorzien. Ieder appartement beschikt over een eigen hoogrendementsketel op aardgas.

Appartement 03 is een duplexappartement gelegen op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Het appartement beslaat 81,96m².

Het appartement beschikt over volgende indeling:

In de private inkomhal is er een toilet alsook twee bergruimtes waarvan één met voorziening voor wasmachine en droogkast.  De woonkamer vormt samen met de keuken een grote ruimte van 38m² en kent een speelse indeling. Via een schuifraam is het terras + tuintje bereikbaar. Het terras ligt op het Oosten gesitueerd.

Op de eerste verdieping liggen 2 slaapkamers, alsook de ingerichte badkamer.

Elk appartement beschikt over een private autostandplaats in de kelder alsook over een kelderberging.

De nieuwe eigenaar van dit appartement kan de keukeninrichting, badkamerinrichting, afwerking van vloeren (excl. woonkamer en slaapkamer(s)), ... naar eigen smaak kiezen.

Het lastenboek van dit modern appartement kan u opvragen door te mailen naar ImmoGO@era.be

Interieur

Keuken:

Dampkap, Keramische kookplaat, Koelkast, Normaal uitgerust, Open, Oven, Spoelbak enkel

Badkamer:

Douche, Enkele wastafel in meubel, Ligbad, Mengkranen, WC

Contacteer ons voor meer informatie.